GRATIS FRAGT OVER 499,-
HURTIG LEVERING
KUNDESERVICE 9-15
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Handelsbetingelser

VILKÅR OG BETINGELSER

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Festbixen.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Festbixen.dk. 
Dokumentation og vejledning, hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger varen  med leverancen fra Festbixen.dk.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Festbixen.dk, er du velkommen til at kontakte os.Festbixen.dkindestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra Festbixen.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostDanmark og Leveringstid  ligger mellem 2 -10 arbejdsdage på det fleste produkter. Dog kan længere leveringstid forekomme, da ikke alle vare ligger på vores nær-lager, men på et fjernlager i Europa. I det tilfælde der er mere end 7 dages leveringstid, vil det fremgå på produktet inden du tilføjer den til din Kurv. Ved forsendelser til udlandet vil vi pålægge et ekstra forsendelses gebyr på 50 kroner.

Følgende kort kan bruges som betaling hos Festbixen.dk

MasterCard, MaestroCard, EuroCard, Visa, Visa Electron, Dankort, og Visa Dankort. 

Ansvaret for varerne:

Ansvaret for varer købt hos Festbixen.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Festbixen.dk skal informeres i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen, dog senest 4 uger efter modtagelse af varen. Det en din pligt at angive og påvise, hvordan fejlen eller manglen er opstået. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til Festbixen.dk. Se kontakt indfo nederst.
Ved fejl eller mangler kan varen ombyttes til samme produkt uden omkostninger for køber.

Klager:

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Festbixen.dk har stillet dig i udsigt. Forsendeles gebyr hos  Festbixen.dk kan ikke tilbagebetales når du har bestilt dine varer online og betalt med Dankort,Visadankort, Marstercart, Paypal eller andre kort eller betalings muligheder. Ved ombytning af en vare, står køber selv for betaling af forsendelses gebyr tilbage til Festbixen.dk. Alle priser Festbixen.dk webbutik - på web-adressen http://www.Festbixen.dk - er inkl. Moms.

Fortrydelsesret:

Festbixen.dk yder naturlivis fortrydelsesret efter gældende regler, som også kan findes på dette link.  http://www.forbrug.dk/ 

Festbixen.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer og vi tilbagebetaler naturligvis det fulde beløb samt forsendelsesgebyret. Dog står køber selv for forsendelses gebyret tilbage til Festbixen.dk, i det tilfælde at køber ønsker at gøre brug af sin fortrydelsesret.

Hvis du fortryder et køb af en vare, er det vigtigt, at du giver Festbixen.dk tydelig besked om, at du fortryder, inden fortrydelsesfristen udløber. Det er tilstrækkeligt, at meddelelsen er afsendt, inden fristen udløber. Få en kvittering for, at meddelelsen er afsendt, så du kan dokumentere, at du har overholdt fristen. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Festbixen.dk har ret til at se dokumentation for, at varen er afsendt, så få en kvittering fra posthuset eller fragtmanden. 

Hvis du fortryder et køb af en vare, før varen er leveret til dig, kan du meddele os, at du alligevel ikke ønsker varen leveret og vi vil herefter annulere ordren og returnere pengene til din konto..

Pengene retur

Når du benytter fortrydelsesretten, skal du have dine penge retur. Du får naturligvis hele beløbet tilbage, som du har indbetalt. Festbixen.dk må altså ikke fratrække et beløb for feks. at sende varen til dig, og vi vil naturligvis straks betale pengene tilbage, dog inden for en frist på 14 dage.

Du skal betale retur forsendelsen

Det eneste, du skal betale, når du benytter din fortrydelsesret, er transporten af varen tilbage til Festbixen.dk medmindre du har aftalt andet. Hvis du nægter at tage i mod varen, når den kommer, kan Festbixen.dk opkræve et beløb, hvis der skulle være udgifter forbundet med at varen sendes retur.


Husk når du returnere dine vare.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget i. Det er altså vigtigt at du pakker dine vare ned i den samme emballage som du modtog vare i.
Køber skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Vi anbefaler at alle vare returneres som pakker, da de derfor er dækket af PostDanmark hvis de skulle blive skadet eller bortkomme under forsendelse. Forsvinder dine vare i forsendelsen eller opstår der skader på varene under forsendelsen tilbage til Festbixen.dk, hæfter køber selv for varerne. 
 

Persondatapolitik hos www. Festbixen.dk

 

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos www.Festbixen.dk

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

www.festbixen.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på  
Festbixen.dk er JBC Multiservice APS, Falkevej 19, 4250 Fuglebjerg  Cvr: 43223003


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

 

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

 

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet ifølge gældende lovgivning.


Andre modtagere af personoplysninger

 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. med henblik på levering af dine indkøb.

 

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden

 

 1. har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
 • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@festbixen.dk

 Du kan til en hver tid kontakte  Festbixen.dk hvis du ønsker at forklare dig, snakke om et specifik problem eller ligende.

Kontakt info:

Festbixen.dk
Falkevej 19
4250 Fuglebjerg
Tlf: +4522442481
Email: info@festbixen.dk